Archiwum jadłospisów

2024-05-202024-05-172024-05-162024-05-152024-05-142024-05-132024-05-102024-05-092024-05-082024-05-072024-05-062024-05-022024-04-302024-04-292024-04-262024-04-252024-04-242024-04-232024-04-222024-04-192024-04-182024-04-172024-04-162024-04-152024-04-122024-04-112024-04-102024-04-092024-04-082024-04-052024-04-042024-04-032024-04-022024-03-292024-03-282024-03-272024-03-262024-03-252024-03-222024-03-212024-03-202024-03-192024-03-182024-03-152024-03-142024-03-132024-03-122024-03-112024-03-082024-03-072024-03-062024-03-052024-03-042024-03-012024-02-292024-02-282024-02-272024-02-262024-02-232024-02-222024-02-212024-02-202024-02-192024-02-162024-02-152024-02-142024-02-132024-02-122024-02-092024-02-082024-02-072024-02-062024-02-052024-02-022024-02-012024-01-312024-01-302024-01-292024-01-262024-01-252024-01-242024-01-232024-01-222024-01-192024-01-182024-01-172024-01-162024-01-152024-01-122024-01-112024-01-102024-01-092024-01-082024-01-052024-01-042024-01-032024-01-022023-12-292023-12-282023-12-272023-12-222023-12-212023-12-202023-12-192023-12-182023-12-152023-12-142023-12-132023-12-122023-12-112023-12-082023-12-072023-12-062023-12-052023-12-042023-12-012023-11-302023-11-292023-11-282023-11-272023-11-242023-11-232023-11-222023-11-212023-11-202023-11-172023-11-162023-11-152023-11-142023-11-132023-11-102023-11-092023-11-082023-11-072023-11-062023-11-032023-11-022023-10-312023-10-302023-10-272023-10-262023-10-252023-10-242023-10-232023-10-202023-10-192023-10-182023-10-172023-10-162023-10-131970-01-01

wtorek 31 października 2023

Pobierz jadłospis tygodniowy

Dieta 1

Śniadanie
Dieta Podstawowa: MAKARON NA MLEKU *1, *3, *7, 250.g BUŁKA PCHEŁKA 50 g *1, +3, +5, +6, +7, +11, 100.g MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gTWAROŻEK WANILIOWY +1, *7, +8, 100.g DŻEM BRZOSKWINIOWY 280g 20.g ŚLIWKA 100.g KAWA INKA NA MLEKU *1, *7, 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen.

Obiad
Dieta Podstawowa: BARSZCZ UKRAIŃSKI *1, *7, *9, 300.gRYŻ GOTOWANY NA SYPKO +3, +6, +7, +9, +10, 200.gKOTLET SZARPANY PIECZONY *1, *3, +6, *7, +9, +10, 100.gWARZYWA NA PARZE *9, 150.gKOMPOT 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen.  

Jadłospis dzienny
  DIETA PODSTAWOWA  śniadanieMAKARON NA MLEKU *1, *3, *7, 250.gBUŁKA PCHEŁKA 50g *1, +3, +5, +6, +7, +11, 100.gMASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gTWAROŻEK WANILIOWY +1, *7, +8, 100.gDŻEM BRZOSKWINIOWY 280g 20.gŚLIWKA 100.gKAWA INKA NA MLEKU *1, *7, 200.g obiadBARSZCZ UKRAIŃSKI *1, *7, *9, 300.gRYŻ GOTOWANY NA SYPKO +3, +6, +7, +9, +10, 200.gKOTLET SZARPANY PIECZONY *1, *3, +6, *7, +9, +10, 100.gWARZYWA NA PARZE *9, 150.gKOMPOT 200.g KolacjaCHLEB RAZOWY ZE SŁONECZNIKIEM 450g *1, +3, *6, +7, +11, 120.gMASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gSZYNKA Z PIERSI INDYKA 30G +3, +6, +9, +10, 30.gJAJKO GOTOWANE *3, 50.gOGÓREK KONSERWOWY *10, 100.gHERBATA 200.g II kolacjaJOGURT Z NASIONAMI CHIA I MUSEM BRZOSKWINIOWYM +1, *7, +8, 150.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen 

Dieta 2

Śniadanie
Dieta Z ograniczeniem łatwoprzyswajalnych węglowodanów Insulinowa: CHLEB ORKISZOWY 450g *1, +3, +6, +7, +11, 120.g MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g TWAROŻEK Z ZIOŁAMI *7, +8, 100.g POMIDORY 100.g KAWA INKA B/C *1, 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen.

Obiad
Dieta Z ograniczeniem łatwoprzyswajalnych węglowodanów Insulinowa: BARSZCZ UKRAIŃSKI *1, *7, *9, 300.gRYŻ BRĄZOWY GOTOWANY NA SYPKO 200.gKOTLET SZARPANY PIECZONY *1, *3, +6, *7, +9, +10, 100.gWARZYWA NA PARZE *9, 150.gKOMPOT B/C 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen.

Jadłospis dzienny
Dieta Z ograniczeniem łatwoprzyswajalnych węglowodanów insulinowa śniadanieCHLEB ORKISZOWY 450g *1, +3, +6, +7, +11, 120.gMASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gTWAROŻEK Z ZIOŁAMI *7, +8, 100.gPOMIDORY 100.gKAWA INKA B/C *1, 200.g II śniadanieJOGURT Z PŁATKAMI JĘCZ. CHIA, MIGDAŁAMI I OWOCAMI *1, +5, +6, *7, *8, +11, *12, 150.g obiadBARSZCZ UKRAIŃSKI *1, *7, *9, 300.gRYŻ BRĄZOWY GOTOWANY NA SYPKO 200.gKOTLET SZARPANY PIECZONY *1, *3, +6, *7, +9, +10, 100.gWARZYWA NA PARZE *9, 150.gKOMPOT B/C 200.g KolacjaCHLEB RAZOWY ZE SŁONECZNIKIEM 450g *1, +3, *6, +7, +11, 120.gMASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gSZYNKA Z PIERSI INDYKA 50G +3, +6, +9, +10, 50.gPOMIDORY 100.gHERBATA B/C 200.g PodwieczorekKANAPKA Z PASTĄ ZTUŃCZYKA Z WARZYWAMI *1, +2, +3, *7, +14, 50.g II kolacjaKANAPKA Z SZYNKĄ, SAŁATĄ I POMIDOREM *1, +3, *6, *7, +9, +10, 50.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen    Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen