czwartek 02 listopada 2023
Pobierz jadłospis tygodniowy
Dieta 1
Śniadanie
Posiłek Dieta Podstawowa: PŁATKI OWSIANE NA MLEKU *1, *7, 250.g CHLEB CORNEL 500g (kg) *1, +3, *6, +7, +11, 100.g MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA 30G +6, +7, +9, +10, 30.g SER ŻÓŁTY PLASTRY 20g *7, 20.g SAŁATA MASŁOWA 5-002 szt.OGÓRKI KONSERWOWE 40.g OGÓREK 30.g PAPRYKA CZERWONA 40.g HERBATA 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen
Obiad
Posiłek Dieta Podstawowa: ZUPA KALAFIOROWA *1, *7, *9, 300.g KASZA PĘCZAK GOTOWANA NA SYPKO *1, +3, +5, +6, +7, +8, +9, +10, +11, 200.g GULASZ WP. GOTOWANY *1, +3, +6, +7, *9, +10, 150.g SURÓWKA Z SELERA , MARCHWI Z JABŁKIEM *1, +3, +5, +6, *7, *8, *9, +10, +11, +12, 150.g KOMPOT 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen
Jadłospis dzienny
Śniadanie PŁATKI OWSIANE NA MLEKU *1, *7, 250.g CHLEB CORNEL 500g (kg) *1, +3, *6, +7, +11, 100.g MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA 30G +6, +7, +9, +10, 30.gSER ŻÓŁTY PLASTRY 20g *7, 20.g SAŁATA MASŁOWA 5.-002szt.OGÓRKI KONSERWOWE 40.g OGÓREK 30.gPAPRYKA CZERWONA 40.gHERBATA 200.g Obiad ZUPA KALAFIOROWA *1, *7, *9, 300.gKASZA PĘCZAK GOTOWANA NA SYPKO *1, +3, +5, +6, +7, +8, +9, +10, +11, 200.gGULASZ WP. GOTOWANY *1, +3, +6, +7, *9, +10, 150.gSURÓWKA Z SELERA , MARCHWI Z JABŁKIEM *1, +3, +5, +6, *7, *8, *9, +10, +11, +12, 150.gKOMPOT 200.g Kolacja CHLEB MAZOWIECKI 500g (kg) *1, +3, +6, +7, +11, 100.gMASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gSZYNKA KONSERWOWA 50G. 50.gSAŁATKA JARZYNOWA *3, *9, *10, 100.gHERBATA Z CYTRYNĄ 200.g II kolacja BUŁECZKA DROZDŻOWA Z JABŁKIEM *1, *3, +5, *7, 80.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen
Dieta 2
Śniadanie
Posiłek Dieta z Ograniczoną Liczbą Węglowodanów: CHLEB CORNEL 500 g (kg) *1, +3, *6, +7, +11, 100.g MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA 50G +6, +7, +9, +10, 50.g SAŁATA MASŁOWA 5-002 szt.OGÓRKI KONSERWOWE 40.g OGÓREK 30.g PAPRYKA CZERWONA 40.g HERBATA B/C 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*) produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen
Obiad
Posiłek Dieta z Ograniczoną Liczbą Węglowodanów: ZUPA KALAFIOROWA *1, *7, *9, 300.g KASZA PĘCZAK GOTOWANA NA SYPKO *1, +3, +5, +6, +7, +8, +9, +10, +11, 200.g GULASZ WP. *1, +3, +6, +7, *9, +10, 150.g SURÓWKA Z SELERA , MARCHWI Z JABŁKIEM B/C *1, +3, +5, +6, *7, *8, *9, +10, +11, 150.g KOMPOT B/C 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*) produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen
Jadłospis dzienny
Śniadanie CHLEB CORNEL 500g (kg) *1, +3, *6, +7, +11, 100.gMASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gKIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA 50G +6, +7, +9, +10, 50.gSAŁATA MASŁOWA 5-002szt.OGÓRKI KONSERWOWE 40.gOGÓREK 30.gPAPRYKA CZERWONA 40.gHERBATA B/C 200.g Obiad ZUPA KALAFIOROWA *1, *7, *9, 300.gKASZA PĘCZAK GOTOWANA NA SYPKO *1, +3, +5, +6, +7, +8, +9, +10, +11, 200.gGULASZ WP. *1, +3, +6, +7, *9, +10, 150.gSURÓWKA Z SELERA , MARCHWI Z JABŁKIEM B/C *1, +3, +5, +6, *7, *8, *9, +10, +11, 150.gKOMPOT B/C 200.g Kolacja CHLEB PEŁNOZIARNISTY 500g (kg) *1, 100.gMASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.gSZYNKA KONSERWOWA 50G. 50.gSAŁATKA JARZYNOWA *3, *9, *10, 100.gHERBATA Z CYTRYNĄ B/C 200.g II kolacja KANAPKA Z KIEŁBASĄ KRAKOWSKĄ, Z SAŁATĄ, PAPRYK., O *1, +3, +6, *7, +9, +10, +11, 50.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen