Śniadanie
<p> </p>
<p>DIETA PODSTAWOWA:PŁATKI JĘCZMIENNE GOTOWANE NA MLEKU *1, +6, *7, +8, +11, 250.g<br>BUŁKA PCHEŁKA 50g *1, +3, +5, +6, +7, +11, 100.g<br>MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g<br>TWAROŻEK Z OGÓR., RZOD I SZCZYP. *7, +8, 100.g<br>GRUSZKA 170.g<br>KAWA INKA *1, 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen</p>
<p> </p>
Obiad
<p> </p>
<p>DIETA PODSTAWOWA:ZUPA JARZYNOWA ROSOŁOWA +1, +5, +6, *9, 300.g<br>ZIEMNIAKI GOTOWANE Z WODY 200.g<br>RYBA Z PIECA (PIECZENIE Z PARĄ) *1, *3, *4, +6, +7, +9, +10, +11, 100.g<br>SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY +3, +6, +7, +9, +10, 150.g<br>KOMPOT 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen</p>
<p> </p>
<p> </p>
Jadłospis dzienny
<p> </p>
<p>DIETA PODSTAWOWA:</p>
<p>śniadanie<br>PŁATKI JĘCZMIENNE GOTOWANE NA MLEKU *1, +6, *7, +8, +11, 250.g<br>BUŁKA PCHEŁKA 50g *1, +3, +5, +6, +7, +11, 100.g<br>MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g<br>TWAROŻEK Z OGÓR., RZOD I SZCZYP. *7, +8, 100.g<br>GRUSZKA 170.g<br>KAWA INKA *1, 200.g</p>
<p>obiad<br>ZUPA JARZYNOWA ROSOŁOWA +1, +5, +6, *9, 300.g<br>ZIEMNIAKI GOTOWANE Z WODY 200.g<br>RYBA Z PIECA (PIECZENIE Z PARĄ) *1, *3, *4, +6, +7, +9, +10, +11, 100.g<br>SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY +3, +6, +7, +9, +10, 150.g<br>KOMPOT 200.g</p>
<p>Kolacja<br>KASZA KUS KUS GOTOWANA NA SYPKO Z GOT. MUSEM TRUSK *1, +6, +7, +8, +11, 200.g<br>JOGURT NATURALNY 150G *7, 150.g<br>HERBATA Z CYTRYNĄ 200.g</p>
<p>II kolacja<br>CHLEB GRAHAM 500g *1, +3, +6, +7, +11, 30.g<br>PASZTET Z SOCZEWICY WŁASNEJ PRODUKCJI *1, *3, *6, *7, *9, +10, +11, 50.g<br>PASZTET Z SELERA WŁASNEJ PRODUKCJI *1, *3, +6, +7, *9, +10, +11, 50.g<br>POMIDORY 40.g</p>
<p>Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen</p>
<p> </p>
<p> </p>