Śniadanie
<p>DIETA PODSTAWOWA: MAKARON GOTOWANY NA MLEKU *1, *3, *7, 250.g<br>CHLEB CORNEL 500g (kg) *1, +3, *6, +7, +11, 100.g<br>MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g<br>SZYNKA TYP DELIKATESOWA 30G +6, +7, +9, +10, 30.g<br>SER ŻÓŁTY PLASTRY (kg) *7, 20.g<br>SAŁATKA JARZYNOWA *3, *9, *10, 100.g<br>SAŁATA MASŁOWA 1szt.<br>HERBATA 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen </p>
Obiad
<p>DIETA PODSTAWOWA: ZUPA OGÓRKOWA *1, *7, *9, 300.g<br>KASZA PĘCZAK GOTOWANA NA SYPKO *1, +3, +5, +6, +7, +8, +9, +10, +11, 200.g<br>STROGONOW GOTOWANY *1, +3, +6, *7, *9, +10, 200.g<br>BURACZKI OPRÓSZANE *1, +3, +6, +7, +9, +10, 150.g<br>KOMPOT 200.g Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen </p>
Jadłospis dzienny
<p>DIETA PODSTAWOWA: </p>
<p>śniadanie<br>MAKARON GOTOWANY NA MLEKU *1, *3, *7, 250.g<br>CHLEB CORNEL 500g (kg) *1, +3, *6, +7, +11, 100.g<br>MASŁO EXTRA (zawartość tł 82%-83%) *7, 10.g<br>SZYNKA TYP DELIKATESOWA 30G +6, +7, +9, +10, 30.g<br>SER ŻÓŁTY PLASTRY (kg) *7, 20.g<br>SAŁATKA JARZYNOWA *3, *9, *10, 100.g<br>SAŁATA MASŁOWA 1szt.<br>HERBATA 200.g</p>
<p>obiad<br>ZUPA OGÓRKOWA *1, *7, *9, 300.g<br>KASZA PĘCZAK GOTOWANA NA SYPKO *1, +3, +5, +6, +7, +8, +9, +10, +11, 200.g<br>STROGONOW GOTOWANY *1, +3, +6, *7, *9, +10, 200.g<br>BURACZKI OPRÓSZANE *1, +3, +6, +7, +9, +10, 150.g<br>KOMPOT 200.g</p>
<p>Kolacja<br>CHLEB MAZOWIECKI 500g (kg) *1, +3, +6, +7, +11, 100.g<br>PARÓWKI NA GORĄCO +1, *6, +7, +10, 140.g<br>KETCHUP ŁAGODNY 510g (kg) +9, 20.g<br>POMIDORY 100.g<br>HERBATA 200.g</p>
<p>II kolacja<br>DESER RYŻOWY Z RODZYNKĄ CYNAMONEM MUSEM JABŁKOWYM +3, +5, +6, +7, +8, +9, +10, +11, +12, 100.g</p>
<p>Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki; 3. jaja;4.ryby; 5 orzeszki ziemne; 6. soja 7. mleko; 8.orzechy: 9.seler 10.gorczyca; 11. ziarna sezamu; 12. dwutlenek siarki; 13. łubin Legenda (*)produkt zawiera wskazany alergen; (+) produkt może zawierać wskazany alergen </p>